Kiscsalád messze megy. A blog erről szól, meg még sok minden másról.

fete des couleurs 4

Sziasztok! Panni vagyok.

A francia párommal és két kislányommal lassan két éve élünk Kanadában. A blog az itteni tapasztalatainkon és benyomásainkon kívül még rengeteg mindenről szól. Valójában egy szenvedélybeteg blogja: szenvedélyesen szeretek rengeteg dolgot.

Imádok főzni és sütni, nagyon szeretek a kertben lenni, sétálni, új helyeket felfedezni.

Mindig szerettem írni és fotózni.

Egy másik nagyon fontos része az életemnek a környezettudatos és minimalista életmód felé való törekvés, a hulladék csökkentése, és az egyszerű, de jó dolgok az életben.

Ki nem állhatom a képmutatást, és azt, amikor valamit könnyebbnek mutatunk annál, mint amilyen valójában. Nehéz a gyerekvállalás, nem könnyű feladat az anyaság, ahogy az sem, ha valaki ezekről lemond. Nem könnyű tudatosan élni sem. Ettől még jó és kellemes csinálni, a kihívások akár még érdekesebbé is tehetik, hiszen hogy lehet valami szórakoztató, ha túl egyszerű.

Csodás lányaim vannak, akikről keveset írok, de velük kapcsolatban sokat tanulok, sok új hatás ér, ezekről szeretek beszámolni.

Rengeteg dologért rajongok még, nagyon sok dolgot szeretek, oldalakat tudnék róluk teleírni.

A mindennapjainkat kicsit közelebbről követni tudjátok a blog Instagram profilján: https://www.instagram.com/messzieszak/ és a Facebook oldalon: https://www.facebook.com/amesszieszak/

Ha írni szeretnétek, csak nyugodtan írjatok a blog email címére : amesszieszak@gmail.com

Szép napot és jó olvasást:

Panni