10×10 kihívás a Holy Duck #viszlatfastfashion igazgatásával

Úgy döntöttem, idén szükségem van konkrét kihívásokra. Ilyen a diétám is, ami egy 21 napos kihívás, és lassan neki is fogok teljes mellbedobással. És ilyen Eszter oldalán futó 10×10 divat kihívás is, aminek a lényege az lenne, hogy “10 előre kiválasztott, már meglévő ruhadarabot kombinálunk 10 napon (vagy 2 x 5 munkanapon) keresztül lehetőleg 10 különböző módon”.

Nagyon közel áll hozzám Eszter küldetése. Szeretek tudatos lenni, bár tudom, hogy manapság van egy ellentábor, aki lecikizi, lenézi azokat, akik úgy döntöttek, hogy tudatosan élik az életüket – szerintem azért, mert maga (még) nem képes az áldozatokra, és a saját vélt vagy valós kényelmét tartja a legfontosabbnak, maga nem tudja ezeket a lépéseket megtenni.

Szóval mától igyekszem ezt a kihívást is teljesíteni, és időszakonként megismételni. Korábban már érintettem a témát, hogy ez miért jó. Szerintem kiváló önismereti gyakorlat, és azt is megmutatja valóban szükségünk van-e arra a sok ruhára a szekrényünkben, vagy változatosan, kényelmesen, és megfelelő módon fel tudunk öltözni tíz ruhadarabból. Plusz kihívás, ha ezek mind másodkézből való cuccok – turkáló, ruhacsere, vagy ehhez hasonló forrásból származnak.

A kihívás bővebb leírását Eszter honlapján találhatjátok (ez egy tavalyi leírás, de a kihívás lényege nem változott).

 

Sajnos nekem gyerek betegsége miatt  és a rossz idő miatt el kell halasztanom, de ha már élhető lesz az időjárás – úgy értem, a divatnak is élhető, jelentkezem 🙂 (Eszter, csinálj tavaszit is!!!)

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s