Nem csak főzök

Hiába van hét eleje, most nem egy batch cooking poszttal nyitok. (Lesz ám az is, de ma még egy tortát is meg kell sütnöm, így az írás későbbre tolódik, ezzel együtt a cikk is.)

Január óta szinte csak főzésről és az előre főzésről írtam, de nem csak ez tölti ki természetesen a napjaimat. Például a legkedvesebb hobbim a fényképezés.

Annak idején a Tanoda Fotóiskolába jártam fotózni, bár már előtte is mindenem volt a fényképezés. De ők tehetnek arról, hogy a szenvedélyem megerősödött és már szerintem soha többet nem fog elengedni. Gyakorlatilag senki nem foglalkozik fényképezéssel a családban, sokáig nem is értettem, miért vonz ez az egész ennyire, aztán kiderült, hogy a nagypapám hobbija volt. Őt én nem ismertem, de nagymamám sokszor elmesélte, mennyire idegesítette, mikor nagyapám fotólabort üzemeltetett a fürdőszobában, és ő nem tudott mosni.

Így meglett a genetikai link is a fotózáshoz. Na, nem mintha ez sok mindenen változtatna, de legalább kevésbé éreztem magam furcsán egy családban, ahol senki nem foglalkozik a vizuális művészetekkel. 🙂

A Tanodát már említettem, sokat adott nekem, és nem is szakadtam el tőlük. Most, hogy beütött ez a kis probléma, nevettük világjárványnak, a csapatban felmerült, hogy legyen egy fotós kihívás. Ami nagyon jól jött!
Bevallom, volt benne némi küzdelem. De valahol ez is volt a lényege ennek a játéknak. Kreatívnak lenni, meglátni a fotót, ami éppen a témába vág, esetleg mondani is vele valamit, vagy éppen semmit.

Gondoltam, megosztok veletek pár fotót, ami ebben a 30 napban készült.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s